Vyhledej
Královédvorsko > Sport > ostatní sporty

Česká televize v Sokole Dvůr Králové natáčela pořad s Eliškou Karešovou - autorkou loga Všesokolského sletu a spolu se sestrou Kateřinou také spoluautorkou jedné ze skladeb sletu

Sokol Dvůr Králové je jedním z nejaktivnějších v České republice. Nejenže děti z oddílů úspěšně rostou ve všestranné sportovce, jeho členové a zejména členky se podílí také na celostátních aktivitách Sokola. A jednou z takových aktivit je i Všesokolský slet 2018.
Česká televize nyní začala o Všesokolském sletu natáčet seriál pořadů a hned v prvním díle se objeví Sokol Dvůr Králové a hlavně slečna Eliška Karešová, jejíž návrh vyhrál celostátní soutěž na návrh vizuální grafiky a loga sletu. A nejen to, Eliška Karešová je také autorkou jedné ze skladeb Všesokolského sletu. Podívejte se na pořad a pak si znovu přečtěte rozhovor s Eliškou, který nám poskytla cca před 2 lety - sakra to už je dlouho :-)

Pořad České televize - doporučujeme ke shlédnutí:

Další články TJ Sokol Dvůr Králové

Související články
Dvoračka Eliška Karešová získala první i druhé místo v anonymní soutěži na nové logo Klicperova divadla v Hradci Králové!
Sestry Karešovy ze Dvora Králové jsou autorkami jedné ze skladeb pro všesokolský slet roku 2018
Vánoční krádež bot v Sokole - proč?!?
Sokolský slet - podívejte se na videa z historie pradávné i celkem nedávné
Sokolský slet župy Podkrkonošské - Jiráskovy (19. května od 14 hod.)
Župní sokolský slet - podívejte se na videoreportáž a fotogalerii
Stovka královédvorských sokolů na XVI. všesokolském sletu v Praze
Vaše komentáře

Přečteno 1528x