Vyhledej
Královédvorsko > Sport

Nábor do nového oddílu SPORŤÁK

Unikátní nabídka pro děti a juniory ve věku 6 až 14 let, kteří mají rádi sport, ale zatím neví, který sport si vybrat a nebo chtějí být co nejvšestrannější. SPORŤÁK je zábavný sportovní kroužek zaměřený na rozmanité aktivity, kde si děti mohou vyzkoušet různé disciplíny a svůj oblíbený sport si NAJÍT.
Co na vás čeká?

Na našich lekcích děti vyzkouší gymnastiku, atletiku, plavání, míčové hry, cílové hry, lezení, úpoly a další zábavné aktivity. Během roku budeme zvát také trenéry z různých sportovních klubů ve Dvoře Králové, aby dětem přiblížili právě jejich sportovní disciplíny.

Cílem kroužku je nabídnout dětem možnost vyzkoušet co nejvíce sportů, aby si časem mohly vybrat ten, který jim nejvíc sedí, nebo aby se staly všestranně připravenými jak pro sportovní aktivity, tak i pro každodenní život.

Bonusové akce
Pro ty, kteří se chtějí ještě více zapojit, plánujeme i různé sportovní výlety – například turistiku nebo návštěvy zábavních parků!

Kdy a kde?

Lekce probíhají 1x týdně v úterý od 16:20 do 17:20 hod v tělocvičně na adrese Tyršova 648 TS Attitude)
První lekce začíná 17. září 2024.

Cena

Cena za pololetí je 1.200 Kč, splatná do 30. září 2024.

Přihlaste své dítě ještě dnes a staňte se součástí SPORŤÁKU!

Sporťák pořádá sportovní sekce TS Attitude a povede jej Lucka Rulf Sýkorová za aktivní účasti mnoha trenérů z našeho města. 

Další články Taneční skupina Attitude DKnL

 
Vaše komentáře

Přečteno 220x