Vyhledej
Královédvorsko > Sport > fotbal

Přeboru nově vládnou hráči kocbeřské Jiskry

Redakce, Krkonošský deník / 19.10.2015, Kocbeře
Trutnovsko - Nejvyšší okresní soutěž mužů na Trutnovsku vstoupila v sobotu a v neděli do druhé třetiny. Na čele i chvostu tabulky je situace dál zamotaná.

Okresní přebor

Staré Buky – Kocbeře 1:2 (1:1)

Branky: Prokop – Kulhánek, Béna. Rozhodčí: Lebeda. ŽK: 2:2. Diváci: 48. Domácí nastoupili k teprve čtvrtému zápasu na vlastním hřišti a hostili druhý celek tabulky. Hned ve druhé minutě se ujali brankou Prokopa po krásné české uličce od Korce vedení 1:0. Předváděli pohledný fotbal, na kterém měli zásluhu i dobře hrající hosté. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, útok střídal útok. Hosté nastřelili břevno a další střely vychytal skvělými zákroky brankář Wonka. Když už to vypadalo na poločasové vedení domácích, přišla ve 43. minutě chyba v rozehrávce a pro Kulhánka nebyl problém dorazit míč do prázdné branky. Také po přestávce se hra obou mužstev hrstce přihlížejících musela líbit. Utkání by slušela remíza, ale po sporné ofsajdové situaci šli do vedení Kocbeřští. Branka vnesla na stranu domácích nervozitu a utkání se již jen dohrávalo.

Poříčí u Trutnova – Mostek 3:0 (1:0)

Branky: Chaloupka, Pavlišta, Kuric. Rozhodčí: Pelc. Hráno bez karet. Diváci: 50. Domácí potvrdili, že nedokáží do utkání dobře vstoupit, a tak se opakoval obdobný scénář z posledních zápasů. Naštěstí pro ně se hosté nedokázali prosadit gólově. Od 15. minuty se domácí uklidnili a zatlačili soupeře do šestnáctky. Dokázali si vytvořit několik stoprocentních šancí. Ujala se ale až střela Chaloupky, jenž vymetl šibenici. Druhý poločas začal podobně jako první. Na domácí se valil jeden útok za druhým, ale druhá branka, když poprvé za Poříčí skóroval Pavlišta, utnula veškeré snahy Mostku. Chvíli poté šel po hrubé chybě hostujícího hráče sám na gólmana Kuric a nemýlil se. I přesto si hosté na konci zápasu vypracovali dvě slibné šance, kdy mohli střílet prakticky do prázdné branky, ale střeleckou smůlu neprotrhli.

Bílá Třemešná B – Vítězná 1:4 (1:3)

Branky: T. Otradovský z pen. – V. Robek 2, P. Čechovič, Krákora. Rozhodčí: Lebeda. ŽK: 1:2. Diváci: 60. Královédvorské derby přineslo fotbal slabé úrovně. Domácí nováček soutěže začal duel slušně, ve 24. a 26. minutě ale inkasoval dvě branky od Víti Robka, a ty výrazně ovlivnily hru na obou stranách. Hosté stihli ještě třetí gól a Třemešenští se mírně zvedli až po kontaktní trefě z pokutového kopu. Ve druhém poločase se však dění na hřišti příliš nezměnilo. Hráči Vítězné byli důraznější, za výhrou šli s větší touhou a po zásluze se radovali ze tří bodů. Pojistila je minutu před koncem pěkná branka Krákory.

Autor: Tomáš Otradovský

 

Přečteno 1092x
 
12.04.2024 - od 6. dubna 2024 se změnily ordinační hodiny lékařské pohotovostní služby (LPS) pro dospělé v nemocnici v Trutnově – o víkendech a svátcích budete moct navštívit LPS od 8 do 18 hod. Dětská pohotovost zůstává o víkendech a svátcích nezměněna od 8 do 20 hod.
04.04.2024 - Výluka traťové koleje je hlášena v úseku Jaroměř - Starkoč - Červený Kostelec ve dnech 12. dubna - 11. května 2024.
01.03.2024 - Kvůli zbořenému mostku je uzavřená silnice 3008 mezi obcemi Úhlejov a Třebihošt. Uzavírka bude z důvodu opravy trvat minimálně do 15. dubna 2024.

Volná pracovní místa

Kuchař/ka (ZŠ a MŠ Bílá Třemešná)

Fyzioeterapeut/ka (Domov důchodců)

Asistent pedagoga (ZŠ a MŠ Bílá Třemešná)


Kalendář akcí