Vyhledej
Královédvorsko > Sport > atletika

Sokolští atleti se v minulém týdnu úspěšně zúčastnili hned 2 závodů ve skocích do výšky!

Nejdříve na Jaroměřském klokanovi kromě řady medailí v jednotlivcích vyhráli i soutěž družstev a poté na Úpické laťce doslova zválcovali veškerou konkurenci ziskem pěti zlatých, jedné stříbrné a 2 bronzových medailí!

Úspěch atletů na Jaroměřském klokanovi 

Výsledek Jaroměřského klokana dvě zlaté, čtyři stříbrné a jedna bronzová medaile! Medailisté Sára Erbenová, Ondra Schreiber zlato, Adélka Rutrlová, Pavel Kraus, Anička Dušánková a Tomáš Mencl stříbro a Káťa Kubíčková bronz. Gratulace všem závodníkům k super výsledkům a poděkování manažerovi a zpravodajovi výpravy Jirkovi Schreiberovi! Náš tým vybojoval dort v soutěži družstev s náskokem pouhých dvou cm na druhé místo. Máme z výsledků atletů obrovskou radost!

Malé děti na opičí drázeV pondělí byl v Sokolovně uspořádán závod na opičí dráze, což je bezpochyby nejzábavnější atrakce v sokole. Podívejte se na fotogalerii.
Osm medailí z Úpické laťky pro Sokol Dvůr Králové
Úpická laťka přinesla našim sokolským barvám celkem 8 medailí! Káťa Kubíčková, Sárka Erbenová, Evča Špatenková, Ondra Schreiber a Nik Erben ve svých kategoriích vyhráli a mají zlato, Monika Fišerová získala stříbrnou medaili a Adélka Rutrlová s Anickou Dušánkovou mají bronzové medaile. Barča Síbrová si udělala aspoň osobní rekord a Tomáš Mencl je se 145 cm na 6. místě. Blahopřejeme k výborným výsledkům a děkujeme za super reprezentaci Sokola. Sokolové byli opět vidět.

Další články TJ Sokol Dvůr Králové

FOTOGALERIE - Sokolští atleti se v minulém týdnu zúčastnili hned 2 závodů ve skocích do výšky!

Související články
Fotogalerie z opičí dráhy v sokolské tělocvičně
Vaše komentáře

Přečteno 512x