Vyhledej
Královédvorsko > Sport > atletika

Sokolští atleti absolvovali svoje poslední závody na dráze

Redakce / 6.10.2017, Dvůr Králové nad Labem, sokol.kralovedvorsko.cz
Naši nejmladší atleti závodili v září na Krajském přeboru přípravek ve vícebojích v Jaroměři. Podařilo se jim vybojovat čtyři medaile. V září byli také starší závodníci z našeho Sokola - Jakub Grus, Pavel Kraus a Jakub Kuhn - nominováni do výběru mladších žáků Královéhradeckého kraje, aby reprezentovali kraj na mezikrajovém utkání. I z tohoto závodu mají medaile!

FOTOGALERIE - Sokolští atleti absolvovali svoje poslední závody na dráze

Na mezikrajovém utkání mladších žáků se nejlépe se dařilo J. Grusovi, který postoupil do finále A v běhu na 60 a 150 m a tam vybojoval 2. místo v běhu na 60 m a 3. místo v běhu na 150 m a pomohl krajské štafetě na 4 x 60 m ke stříbrné příčce. P. Kraus vybojoval 2. místo ve skoku vysokém a J. Kuhn skončil na výborném 3. místě. Celkově pak hoši svými výkony pomohli chlapeckému týmu ke 2. místu a společně s děvčaty vybojovali 3. místo mezi kraji. Blahopřejeme k super výsledkům!

V Jaroměři na víceboji nejmladších žáků získala v ročníku 2010 skvělé 2. místo Kája Lukášová a 3. místo Kačka Schreiberová, v ročníku 2008 vybojovala Nelča Bořková výborné 3. místo. Nejlepšího výkonu dosáhl Martin Palan, který v kategorii chlapců 2008 vyhrál s náskokem 100 bodů a celkově mezi ročníky 2006 a mladšími skončil na neuvěřitelném 4. místě. Také další závodníci výborně zabojovali.  Skvělou odměnu sokolíkům za závodění připravila maminka Vondroušová. Přivezla dětem do Jaroměře palačinky! Byl to zážitek, jak si děti láskyplně mazaly palačinky mameládou a užívaly si pravděpodobně poslední piknik za parádního počasí přímo na stadionu. Výsledky jsou zde: http://online.atletika.cz/vysledky/31808

Pavlína Špatenková

TJ Sokol Dvůr Králové


Další články TJ Sokol Dvůr Králové

Související články
Nabitý přelom dubna a května pro závodníky našeho Sokola! Několikery atletické závody a postup na republikové finále všestrannosti.
Jakub Grus byl třetí na republikovém finále v desetiboji olympijských vítězů OVOV!
Vaše komentáře

Přečteno 371x