Vyhledej
Královédvorsko > Služby občanům > Politika > Volby do Senátu (podzim 2020)

Královédvoráci, pojďte volit i ve druhém kole senátních voleb. Jen společně to dáme!

Sponzorováno, Platí Hnutí ANO 2011 / 7.10.2020, Královédvorsko
Vážení Královédvoráci, ještě jednou vám děkuji, že jste se uplynulý víkend zúčastnili voleb ať už do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, nebo do Senátu. Pokud jsme mi dali svůj hlas, zároveň vám děkuji za vaši podporu, které si velmi vážím. Tento týden nás ale čeká v našem senátním obvodě číslo 39 – Trutnov kolo druhé.
Od začátku senátní kampaně prohlašuji, že podle mého názoru je Senát – nebo by měl být – souborem osobností, u kterých nejde v první řadě o stranickou příslušnost. V zákonodárném procesu jde hlavně o moudrost, nadhled a „zdravý selský rozum“ při rozhodování. Tyto osobnosti také reprezentují a zviditelňují region, který zastupují. Osobnosti do Senátu nekandidují s předem postaveným politickým programem, ale nabízejí občanům svoje schopnosti a vize, jak případně chtějí pomoci svému regionu. 

ČÍM SE CHCI V SENÁTU ZABÝVAT

- Prosazovat zájmy měst a obcí, protože o to se snažím již řadu let jako starosta Dvora Králové nad Labem v rámci správního obvodu města.
- Komunikovat napříč politickým spektrem – formou dialogu hledat rozumné kompromisy ve prospěch všech občanů.
- Prosazovat přehledné a srozumitelné zákony i s využitím svých zkušeností z finanční správy.
- Zaměřit se na oblast dopravy – pomoci s řešením problémů při výstavbě a opravách komunikací včetně dálnic.
- Věnovat se diskutovaným otázkám v oblasti životního prostředí – zejména zadržování vody v krajině, odpadovému hospodářství, řešení následků kůrovcové kalamity atd.
- S ohledem na stárnutí populace pomáhat zlepšit systém péče o seniory.

PŘIJĎTE K VOLBÁM - 2. kolo: 9. a 10. října 2020

Královédvorsku se naskýtá opět příležitost mít vlastního senátora, svého zástupce v horní komoře Parlamentu ČR, který by pozvedl vážnost, potenciál a význam Dvora Králové nad Labem na republikové úrovni. V každých celostátních volbách, respektive po nich, se řeší, že Dvůr Králové nad Labem nemá na této úrovni dlouhodobě zástupce – vyjma pana poslance Ondřeje Humla (poslanec) a pana senátora Jiřího Hlavatého. Nyní máme šanci se spojit, alespoň na chvíli zapomenout na to, že jsme reprezentanty různých politických uskupení, a vzpomenout si na to, že jsme všichni hlavně KRÁLOVÉDVORÁCI!

Pracuji pro vás a město šest let, mám chuť pracovat dál a pracovat nejen pro region Královédvorska, ale pomáhat rozvíjet i regiony Trutnovska, Broumovska nebo Vrchlabska. 

Do Senátu kandiduji jako Jan Jarolím, sice pod hlavičkou hnutí ANO 2011, ale pořád ten Jan Jarolím, kterého znáte, který má dál chuť a chce někam naše město vést a pomáhat mu a kterému vždycky šlo a půjde především o zájem obyvatel v našem regionu. Dovedu si představit, že jako senátor budu pomáhat hledat zdroje financování pro opravy sportovních zařízení anebo aktivně pomáhat s jednáními, která by přiblížila a zrychlila výstavbu dálnice D11 i jiných komunikací. 

Samozřejmě, že vnímám i všechny nevraživé a někdy až nenávistné komentáře na sociálních sítích, kdy o mně mnohdy lidé, kteří se v životě neviděli, a dokonce se mnou ani nemluvili, prohlašují, že lžu, když píšu, že chci pomáhat rozvoji regionu, protože jsem prostě ten „Babišovec“. Mohou mě takto nazývat, ale nejsem Andrej Babiš, vždycky budu Jan Jarolím.

Pojďme se konečně zkusit semknout a táhnout za jeden provaz, Královédvoráci! 
JEN SPOLEČNĚ TO TOTIŽ DÁME!

Jan Jarolím, starosta města Dvůr Králové nad Labem a kandidát na senátora


Související články
Záznam živě vysílané debaty kandidátů ve volbách do Senátu - obvod Trutnov (21. září 2020)
Královédvorský starosta Jan Jarolím chce v Senátu hájit především zájmy měst a obcí
Vaše komentáře

Přečteno 623x
 
12.04.2024 - od 6. dubna 2024 se změnily ordinační hodiny lékařské pohotovostní služby (LPS) pro dospělé v nemocnici v Trutnově – o víkendech a svátcích budete moct navštívit LPS od 8 do 18 hod. Dětská pohotovost zůstává o víkendech a svátcích nezměněna od 8 do 20 hod.
04.04.2024 - Výluka traťové koleje je hlášena v úseku Jaroměř - Starkoč - Červený Kostelec ve dnech 12. dubna - 11. května 2024.
01.03.2024 - Kvůli zbořenému mostku je uzavřená silnice 3008 mezi obcemi Úhlejov a Třebihošt. Uzavírka bude z důvodu opravy trvat minimálně do 15. dubna 2024.

Volná pracovní místa

Kuchař/ka (ZŠ a MŠ Bílá Třemešná)

Fyzioeterapeut/ka (Domov důchodců)

Asistent pedagoga (ZŠ a MŠ Bílá Třemešná)


Kalendář akcí
4.10.2023 08:00 - 31.05.2024 17:00
Technická hodinka (nejen) pro seniory
4.10.2023 08:00 - 31.05.2024 17:00
Plaveš ve škole?
5.04.2024 - 26.05.2024
výstava: DANCE ALL NIGHT
20.04.2024 20:00 - 20.04.2024 23:00
Koncert Roman Dragoun